Att prata runt bordet

Online poker

Det kan vara väldigt skrämmande för en del spelare att sitta runt bordet med erfarna proffs som utnyttjar din oerfarenhet genom att tala om för dig vad de tycker att du ska göra.

I slutändan är det ditt ansvar att hantera det på rätt sätt och inte låta det hindra ditt beslutsfattande vilket är exakt vad de försöker uppnå.

Gamesmanship är en del av varje sport och det är definitivt en del av casino i poker när det kan tillämpas. Naturligtvis så vill alla vinna och vissa personer är beredda att göra vad som helst somkrävs, som reglerna tillåter, för att det ska ske.

Att prata med en annan spelare eller att ge dem råd efter att du lagt dig är inte tillåtet i poker, men inget kan hindra dig från att snacka med din motståndare medans du spelar mot honom/henne.

När en spelare deltar i en konversation under en hand ställer de vanligtvis frågor. “Bluffar du?“, “Hur bra är din hand?“. De söker din reaktion till dessa frågor. Självklart vet de att det är osannolikt att du kommer svara ärligt, men de tror att de kan tjäna en hel del på ditt ansiktsuttryck.

Ju mer erfarenhet du får genom att spela poker runt ett bord, ju mer erfaren blir du när det kommer till att hantera den här typen av strunt snack. Sådant snack är helt ineffektivt när det kommer till de bästa spelarna i världen. Om du bevisar att du kan hantera det på ett lugnt sätt och inte låter det komma åt dig, så kommer du få respekt och de kommer antagligen inte försöka sig på det med dig igen.

En negativ reaktion från dig dock, kommer troligen ge dig ett dåligt intryck för resten av din poker karriär.