Five Times Pay

roulette online

Five Times Pay är en klassisk tre rulle, en vinst linje Vegas typ av spelmaskin skapad av Wagerworks. Spelets huvud funktion är multiplikator funktionen där din vinst kan förstoras med upp till 25 gånger den orginala satsningen. Spelet har en tre mynt maximum satsning och du kan välja att satsa mellan 25c och $5 per satsning. Jackpotten är 15,000 mynt så att satsa den största summan rekommenderas när du spelar Five Times Pay.

Om du bestämmer dig för att satsa under max-summan sänks jackpotten betydligt. Det är en 5,000 jackpot för en två-mynt satsning och en 2,000 mynt casino jackpot för en ett-mynt satsning. För att vinna jackpotten på Five Times Pay behöver du rada up tre av de Five Times Pay loggarna på vinstlinjen.

Den näst största vinsten är 180 mynt för tre röda sjuor men om du slår till när det är två wild-symboler och en röd sjua, så blir själva utbetalningen 4,500 mynt. Det är därför wild-multiplikatorerna gör spelet så speciellt eftersom de verkligen drar upp vinst priserna.

Om du får en wild-symbol som del av vilken vinst kombination av symboler som helst blir din vinst multiplicerad gånger fem, därav titeln Five Times Pay! Men vem vill bara få till ett rätt? Genom att få 2 wild-symboler multipliceras din vinst med 25 mynt.

Five Times Pay är en gammal klassisk konvertering och kan lätt hittas i den virtuella världen.