Tips & tricks – vinn på Roulette

roulette

De flesta personer som spelar Roulette gör det på fel sätt. till exempel börjar de spela med en viss summa pengar och fortsätter spela tills det att pengarna är slut. Självklart är detta scenario inget de planerar eller hoppas på, men det tycks ändå alltid sluta på det sättet. Men om du fortsätter läsa ska jag visa hur du på bästa sätt kan ändra på det beteendet.

Roulette är ett varierande spel med väldigt många möjliga spelkombinationer. Om du är seriös med ditt spelande bör du vara medveten om vilken taktik som fungerar bäst, och vilken som fungerar mindre bra. Efter att ha studerat spelet Roulette under många år kan jag med absolut säkerhet visa dig de rätta knepen. Mitt syfte är att ge dig djupare kunskaper om spelet som du kan sedan kan använda till din fördel och förhoppningsvis omvandla till en rejäl vinst på lång sikt.

Först måste jag betona att möjligheten till vinst inte är jättestor. Men, det finns sätt att minimera risken att förlora och därigenom maximera dina chanser att vinna. Det finns med andra ord inget spelsätt som garanterar vinst varje gång, i så fall skulle Roulette ha dött ut för många år sedan, långt innan det blev tillgängligt online. Men fortsätt läsa så ska vi se vad vi kan göra.

Spela alltid Europeisk Roulette

En av de största fördelarna med att spela Roulette online är att du oftast kan välja mellan Amerikansk och Europeisk Roulette. Spela alltid den europeiska varianten med bara en nolla (resten av artikeln utgår ifrån att du gör det). Det minskar husets övertag vilket kan göra hela skillnaden.

De flesta som spelar Roulette börjar omedelbart med att lägga spelmarker både här och där och överallt på hela bordet. De lägger ett par chips på några nummer, ett större antal någon annanstans tills de är nöjda och har tillfredställt den lilla känslan inombords som alltid intuitivt säger åt dem vilka nummer de ska spela på och hur mycket de ska satsa.

I verkligheten är det tyvärr så att detta är det absolut sämsta sättet att spela. För även om de vinner så beror det oftast på att hela bordet är fyllt med deras spelmarker och vinsten är ofta lägre eller marginellt högre än själva insatsen.

Visst, det råder ingen tvekan om att detta är ett spännande och roligt sätt att spela. Om du gillar det, och vill fortsätta på samma sätt, så lycka till. Det är fullt möjligt att du ibland kan, och förmodligen kommer att vinna med den här taktiken. Men för du statistik över ALLA dina vinster och förluster? Om du gör det skulle det förvåna mig om du vinner på lång sikt. Så mitt råd är, att om du vill minska oddsen att förlora, så ska du undvika den här spelstilen.

Vanligaste misstaget

Om du gör en vetenskaplig studie av ovan nämnda metod, upptäcker du att de flesta gångerna spelar du emot dig själv. Titta på det här exemplet, och nu förenklar jag situationen så att vi lättare ska se exakt vad som händer: anta att vi satsar 1 dollar på varje nummer mellan 1 och 18 och 2 dollar på varje nummer mellan 19 och 36 (ignorera siffran 0 i detta exempel). Om kulan landar på ett högt nummer vinner vi 18 dollar, men om det blir ett lågt nummer förlorar vi 18 dollar – och då ska vi komma ihåg att en vinst betalar 35-1.

Det här är precis likadant som att satsa samma summa på högt och lågt. Oddsen är exakt desamma, men av detta exempel kan vi tydligt se att vi slösar bort tiden genom att satsa totalt 36 dollar på hög och 18 dollar på låg, eftersom det är exakt samma sak som att satsa endast 18 dollar på hög och ingenting alls på låg. Det blir ingen skillnad, förutom om kulan hamnar på siffran 0 – då förlorar du betydligt mindre pengar. Men du har samma chans att vinna. Visst, om du sprider dina spelmarker över hela bordet kanske du väljer att lägga några på siffran 0, men oddsen förblir desamma och istället blir det något eller några andra nummer som gör att du förlorar. Jag har gjort det här exemplet löjligt enkelt för att du ska se vilket misstag de flesta människor gör.

Ge dig själv chansen att ha tur

Om vi nu överför vår diagnos i exemplet till den spelstil de flesta människor använder, det vill säga satsa en massa pengar och sprida markerna över hela bordet, kan vi se att de nästan alltid satsar onödigt stora summor (mer än de behöver för att generera samma vinst) och alltid spelar för brett om de nu inte har extrem tur – men genom att spela på det här sättet minimerar de chansen att ha tur. Och det kommer alltid att bli en stor förlust när inget av deras nummer vinner – en helt onödig risk!

Jag säger det igen, vad vi ska sikta på är att maximera chansen för oss själva att bli tursamma. Försök att inte satsa emot dig själv genom att spela större summor än vad som är nödvändigt för att uppnå samma vinst, och kom ihåg hur mycket du har satsat totalt när du faktiskt vinner. Om du rycks med i spelet och börjar plocka fler och fler nummer varje omgång, kom ihåg att även om det är roligt att vinna oftare, kommer du med den här spelstilen att för det mesta förlora allt större summor i det långa loppet.

Kom ihåg den här regeln; när du ökar din insats och sprider ut spelchipsen känns det visserligen som om du vinner oftare, men när du vinner kommer vinstsumman att bli mindre och mindre jämfört med insatsen och sedan inte täcka de oundvikligt stora förlusterna.

Den bästa taktiken

Med allt detta i åtanke skulle jag säga att det mest ideala sättet att spela Roulette är att välja tre eller fyra nummer (med oddsen 35-1) och sedan fortsätta att spela samma nummer hela tiden. Eller så kan du placera dessa 3-4 nummer på exempelvis den höga sidan, och satsa samma totalsumma på den låga sidan (på jämna). På så sätt, om dina nummer nu skulle vägra komma upp, ökar i alla fall oddsen för att du ska kunna vinna tillbaka stora delar av din insats eftersom kulan temporärt verkar landa mer på den sidan av bordet. Självklart fungerar det likadant åt andra hållet; om kulan inte landar på låg lika ofta som hög, finns det en chans att den temporärt landar oftare på dina utvalda nummer än vad statistiken visar.

Om du väljer att pröva ovanstående system får du vara beredd på att förlora små summor den största delen av tiden för att emellanåt göra en rejäl vinst. Det är så det funkar, det är ett bra sätt att spela, men det är upp till dig om du beredd att ta den risken eller inte. Jag rekommenderar dig att pröva systemet på ett online casino först, utan riktiga pengar, för att se hur det går. Skriv ner resultaten och se vad som händer över längre period.