Kan ett Roulettesystem öka dina vinstchanser?

Kan ett Roulettesystem verkligen hjälpa dig vinna?Och om något kan hjälpa dig att vinna vilken metod ska du då välja?

Den här artikeln går igenom nio olika system, där vissa spelare som anses visa berättar vilkan planer de följer för att vinna när de spelar. När du läser igenom informationen om dessa bör du ha i åtanke att många experter hävdar att det inte finns någon metod som verkligen kan hjälpa dig i ett  turspel. Det är upp till dig att avgöra hur det ligger till, eftersom det ultimata beviset är huruvida det fungerar för dig eller inte.

Martingalesystemet och anti-martingalesystemet

Martingalesystemet,som är en progressiv satsningsmetod, är ett system där spelaren dubblar sin insats efter varje förlust tills det blir vinst. När vinsten inträffar går man tillbaka till den ursprungliga insatsstorleken. Anti-martingalesystemet vänder upp och ned på den här processen.

Läs vår artikel för en mer detaljerad förklaring av detta Roulettsystem, genom att följa denna länk: Martingalesystemet


Laboucheresystemet och omvänd LaBouchere

Labrouchere-systemet, även känt under namnet delad Martingale, är en progressiv insatsmetod som först ber spelaren besluta sig för hur många enheter denne vill vinna vid Rouletten. Spelaren får sedan skapa en lista med slumpvisa nummer vars summa motsvarar den summa de önskar vinna. Dessa nummer, som representerar insatsenheter, används för en serie av satsningar. Omvänd LaBouchere är ett mer aggressivt Roulettsystem som fokuserar på hur mycket en spelare är villig att förlora.

För mer information, gå till vår detaljerade artikel om detta system: Labouchere systemet


Systemet D’Alembert

D’Alemberts system, här lägger du till en enhet till din nästa insatts om du förlorar och drar bort en enhet om du vinner. Grundtanken bakom D’Alemberts Roulettesystem är att antalet gånger du förlorar och vinner på Rouletten förr eller senare ska jämna ut sig, och systemet är utformat för att dra nytta av detta.

För en mer omfattande förklaring av detta Roulette system hänvisar vi till vår artikel som du kan nå via den här länken:  D’Alembert systemet


Fibonaccis insattssystem

Satsningssystemet Fibonacci, vars historia går tillbaka till 1200-talet, är baserat på en nummerserie som hänger ihop med spelarens insatsenhet. Om du förlorar satsar du mer och om du vinner satsar du mindre. Systemet är inte lika aggressivt som Martingale, inte lika slumpmässigt som Labrouchere och kräver till skillnad från D’Alembert inte några abrupta omställningar.

För en mer detaljerad beskrivning av detta Roulette system, klicka på den här länken: Fibonacci systemet


System för insidessatsningar

Systemet för insidessatsningar, fokuserar på att göra många insidessatsningar varje omgång. Normalt placeras en ensam insatts och sedan görs fyra eller fem andra insidessatsningar – till exempel två double street och ett quad bet eller fem quads. Poängen är att täcka allt från 17 till 21 nummer och därmed öka dina vinstchanser. Du har en satsning på 35-1 och sedan fyra eller fem andra till oddsen 5-1 eller 8-1. Detta Roulettsystem rekommenderar normalt att du spelare samma nummer hela tiden.


Dubblingsstrategi för Roulette

Många människor anser att man vinner på Roulette genom att dra nytta av en vinst genom att dubbla sin insats efter den. Dubblingsstrategin fungerar så och används bara för satsningar till jämna odds. Den här tekniken är också känd som parlay-strategin och kräver att du gör samma vad till jämna odds varje gång.

Om du till exempel börjar med rött håller du dig till rött. Du gör en minimiinsatts och dubblar om du vinner. Varje gång du vinner dubblar du nästa insatts. När du förlorar i det här Roulettesystemet går du tillbaka till att satsa minimiinsatts.


Adrenotrend-systemet

Androtrend, om du är på jakt efter ett Roulettesystem utformat för att reducera dina förluster och spara dina pengar är Adrenotrend kanske något för dig. Idén är enkel.Du spelar bara på jämna odds. Om du ska satsa på en färg tittar du på hjulet som snurrar. Om kulan stannar på svart blir svart din nästa satsning. Vid nästa snurr satsar du inte. Titta på hjulet som snurrar. Den färg kulan landar på blir din nästa satsning. Det här är svårt att göra online såvida du inte enkelt kan växla mellan gratisspel och riktiga pengar.


Insattssystemet Cancellation

Insatssystemet Cancellation, är en teknik som begagnar sig av 10 insatsenheter. Du skriver ned 10 nummer, alla ensamma siffror, på ett papper. Lägg ihop den första och den sista och din summa är två. Detta innebär att du ska satsa två enheter, om en enhet är $10 ska du sätta $20 på ett vad med jämna odds. När du vinner stryker du ett nummer i var ände av raden, lägger ihop de nästa två numren till höger och vänster och satsar två enheter varje gång. Första gången du förlorar lägger du till en tvåa till höger och lägger till den till numret till vänster, vilket skulle vara en etta. Sedan satsar du tre enheter vid din nästa satsning.

Det här Roulettsystemet innebär i grund och botten att du lägger till en enhet till din satsning varje gång du förlorar, och varje gång du vinner behåller du antingen din insatts på samma nivå eller, om du satsar fler än två enheter, drar bort en enhet på nästa satsning.


Småpengarsystemet

Småpengarsystemet (”the grind system”), fokuserar på att vinna små mängder kontanterHela idén är att riskera lite och vinna enheter en i taget i sekvenser, i långsamt tempo. Om du startar med $2.00 som din enhetssatsning, lägger du pengarna på ett vad med jämna odds, till exempel svart. Om svart kommer upp har du vunnit en enhet och den sekvensen är över. Nu börjar du om igen och satsar $2.00 på svart. Varje gång du vinner en enhet är en sekvens fullbordad och du satsar en annan ensam enhet. När du förlorar däremot, då ändras saker en smula.

Med detta Roulettsystem ligger du back en enhet efter din första förlust. Därför satsar du en enhet, $2.00, igen. Om du förlorar på nytt, din andra förlust i följd, ligger du två enheter back eller $4.00. Satsa $2.00 igen. Vid din tredje satsning, låt oss ponera att du vinner. Du ligger nu bara en enhet back. Enligt systemet vill du ligga en enhet plus. Efter att du vunnit lägger du till $2.00 eller en enhet till din nästa satsning och lägger $4.00 på svart. Om du vinner ligger du plus en enhet. Den satsningssekvensen är då över, och din nästa satsning ska därför vara $2.00 eftersom du startar en ny sekvens.


Roulettesystem kan förhöja spelet

Vilket Roulettsystem som är bäst och om det finns något Roulette system som verkligen fungerar är frågor som debatteras friskt, men faktum kvarstår att de här metoderna kan användas för att hålla koll på ditt spel och bättre förstå hur det här spännande spelet fungerar. Om du tänker använda ett system för att vinna på Rouletten, prova olika strategier medan du spelar för gratispengar för att se vilket Roulette system som är bäst för dig.